dilluns, 17 d’octubre de 2011

Instruccions pel blog L'Actualitat dels Arxius

Com ja us vam comentar a classe, aquí teniu les instruccions per poder participar en el blog de L'Actualitat dels Arxius, creat i mantingut per la Remei Perpinyà i jo mateix. Aquest blog està obert a qualsevol per la seva consulta, però tant les entrades com els comentaris només podran ser realitzades pels alumnes de 1er del Master Oficial en Arxivística i Gestió de Documents de l'ESAGED i el seu professorat.

Per donar-se d'alta en el blog de l'Actualitat dels Arxius, necessitem el vostre correu electrònic. Cal que actualitzeu el vostre perfil al Campus Virtual (https://cv.uab.cat) amb l'adreça de correu que volgueu utilitzar per identificar-vos quan feu una nova entrada en el bloc. Serà necessari que aquest correu estigui relacionat amb un Google Account, és a dir, amb un compte de Google. Això NO vol dir que sigui per força un correu de GMail: podeu utilitzar el vostre correu de la Universitat, o qualsevol altre compte de correu. Però cal que aquesta adreça de correu tingui associat un Google Account. Per associar un correu amb un Google Account, cal que visiteu aquesta pàgina i us doneu d'alta. Si el vostre correu és @gmail.com, aquest pas no serà necessari.

El proper dilluns 24 d'octubre us donarem d'alta en el blog, cal que ja tingueu actualitzada l'adreça de correu en el Campus Virtual. Llavors rebreu un correu informant que heu estat donats d'alta per a poder realitzar entrades en el blog. La Remei us donarà més detalls sobre quins criteris s'han de seguir per publicar continguts.

Per qualsevol dubte, podeu utilitzar els comentaris, o preguntar-ho a classe.

Fins la tarda!

2 comentaris:

  1. Hola!

    Jo crec que he fet bé el pas d'associar el meu correu amb un Google Account, però ara no sé com actualitzar l'adreça de correu en el Campus Virtual.

    ResponElimina
  2. Cal entrar al Campus, accedir al teu perfil des de la llista, i després editar-lo amb la pestanya "Edita perfil". Pots veure una imatge en aquest link: http://screencast.com/t/lAAhecOSVs8L

    ResponElimina