dilluns, 7 de novembre de 2011

Treballar de forma col·laborativa amb Google Docs

Avui hem dedicat la classe de teoria i la de pràctica a treballar amb Google Docs. Hem vist la diferència entre les aplicacions ofimàtiques instal·lades en el nostre ordinador (Microsoft Office i OpenOffice) i la ofimàtica col·laborativa de Google Docs.

La classe de pràctica ha consistit en un exercici per parelles, però separats. És a dir, una persona estava a l'aula de l'Òscar, i l'altra a l'aula del Miquel. Cadascú tenia instruccions complementàries, de forma que calia esperar instruccions de l'altra persona de tant en tant.

Alguns de vosaltres ja tenieu força pràctica amb aquesta eina, fins i tot ja havieu utilitzat Google Docs per entregar treballs en grup d'altres assignatures.

Què us ha semblat l'experiència?

3 comentaris:

  1. Google docs em sembla una eïna molt pràctica. A l´assignatura de l´ESAGED "Administació d´organitzacions i empreses" vàrem treballar uns companys i jo amb google docs en un cas i et soluciona molts problemes de conectivitat. Amb tot, veig aspectes no totalment positius com l´ortografia i la forma de guardar els documents.

    ResponElimina
  2. Quan dius "la forma de guardar els documents", a què et refereixes? Al fet que només estan al núvol? La periodicitat de gravació? El format? Me n'alegro que ja ho estigueu utilitzant i ho trobeu d'utilitat!

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb el que diu el company que Google sembla una eina pràctica, sobretot en treballs en grups on les persones són de diferents llocs geogràfics, però a lo millor és pel meu esceptisisme vers els ordinadors i la informàtica en general, que penso que un treball amb grup amb les persones a la mateixa sala és més fàcil de fer-nos entendre... perquè sovint els comentaris que és fan per escrit poden ser interpretats erròniament. També no acabo de veure clar on és guarden els documents "al núvol" i la seva recuperació...

    ResponElimina