dimarts, 13 de desembre de 2011

AdOE: Activitat 6. CRM

Atenció! Hem ampliat la data d'entrega en 1 setmana!

En aquesta entrada del bloc teniu l'enunciat de l'activitat 6 de l'assignatura d'Administració d'Organitzacions i Empreses.

En grups de 5-6 persones, escolliu una empresa o tipus de negoci en el que estigueu treballant actualment un de vosaltres (o us inventeu un negoci nou).

1) Feu un document amb Google Docs, el compartiu entre vosaltres i amb miquel.rodriguez@uab.cat amb permisos d’edició. A la portada poseu els vostres noms, correus electrònics, títol del treball, assignatura, data, etc..... Poseu també “Estat del treball: En curs.” Procureu utilitzar els estils de títols correctament a tot el document i feu un índex de continguts.

2) Feu una descripció de l’empresa i el seu negoci: a què es dedica i què comercialitza, què ofereix al seu públic. Feu una segmentació dels seus clients. Per exemple: Són empreses? De quin tamany? O bé són particulars? Ubicació geogràfica? Característiques comuns?

3) Un cop feta la segmentació, penseu com hauria de ser la base de dades (taules i camps) i com hauria de ser l’aplicació que us permeti gestionar-la. Quines taules necessito? Quins camps tenen aquestes taules? Quants usuaris accediran a l'aplicació? Quins perfils d'usuari? Des de quantes ubicacions, cal que sigui una aplicació amb accés des de qualsevol lloc?

4) Si teniu dubtes durant el procés de creació del treball, poseu "Estat del treball: Amb dubtes pel Miquel”. Afegiu comentaris en el document dels punts específics en els que teniu dubtes i envieu-me un correu. Em connectaré al document, revisaré els dubtes i us contestaré en el mateix document. NO feu servir el mail per descriure els dubtes, només per avisar-me. ("Miquel, tenim un dubte").Tota la conversa sobre amb descripció del dubte i els meus comentaris estarà dins del propi document de Google Docs.

5) Entregar el document abans del dilluns 12 dilluns 19 de desembre de 2011 a les 23:59. Posar a la portada “Estat del treball: Finalitzat”. No cal enviar-me un correu informatiu, només cal posar aquest text a la portada del treball.


Des d'ara fins la data d'entrega del treball anirem col·laborant de forma individual per cada grup en el document de Google Docs. Comentarem a classe de forma general com evoluciona el treball, i deixarem també estones "presencials" a l'aula per treballar en grup.

Espero que sigui una bona experiència de treball col·laboratiu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada