dilluns, 19 de desembre de 2011

3a pràctica: Viquipèdia

Avui hem començat a pujar a la Viquipèdia els articles escrits a l'assignatura Introducció a l'Arxivística. Per coordinar totes les tasques hem creat el viquiprojecte Arxivística i TIC 2011-2012. Allà trobareu tota la informació necessària per realitzar la pràctica.

Recordeu que la data d'entrega és el dilluns 9 de gener de 2012, dedicarem la classe de pràctiques a finalitzar els vostres articles.

1 comentari:

  1. "La llibertat d'Internet i la Viquipèdia estan en perill. La iniciativa legislativa SOPA posa en perill la Viquipèdia en totes les llengües i països". Això és el que surt a la Viquipèdia i si intenteu buscar alguna cosa a la Wiquipedia anglesa, no us deixarà per aquesta protesta. Segons explica la Viquipèdia, entre d'altres coses, és que l'existència de la Viquipèdia està amenaçada pel debat del projecte de llei Stop Online Piracy Act (SOPA) que té lloc al Congrés dels EUA i que té com objectiu millorar la protecció de la propietat intel·lectual a través d'internet. Aquí us deixo el link on s'explica en català, però si us fiqueu en la Wikipedia en anglès... us va directament: http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquipèdia:Protesta_contra_SOPA

    ResponElimina