dilluns, 26 de desembre de 2011

Conferència 10 de gener: La gestió dels documents electrònics a les organitzacions en la fase activa

El proper dimarts 10 de gener de 2012 a les 19:00, dins de l'assignatura d'Administració d'Organitzacions i Empreses, tindrà lloc una conferència a càrrec de Magda Lorente: "La gestió dels documents electrònics a les organitzacions en fase activa".

Magda Lorente és la responsable de la Secció d’Assistència en Sistemes d’Informació Local, dins l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona. La seva feina consisteix, principalment, a desenvolupar projectes d’administració electrònica en els ajuntaments, amb la base d’una política de gestió documental que permeti assegurar la perdurabilitat de la documentació electrònica de caràcter públic. Un dels projectes d'administració electrònica en el que treballa actualment és l'e-dibam, del qual és la responsable de l'àmbit de gestió documental. Els principals objectius d'aquest àmbit dins del projecte pilot amb 19 ajuntaments són assegurar l'accés als documents al llarg de la seva vida amb garantia legal i d'autenticitat, i garantir la preservació dels documents i de les evidències electròniques amb caràcter històric.

A la conferència del proper dimarts 10 de gener la Magda ens parlarà de la gestió dels documents electrònics a les organitzacions en fase activa. Farà èmfasi en quins aspectes són importants tant per l'empresa com per l'administració pública, explicant les diferències d'interès i normatives entre elles. Digitalització segura, conservació de documents originals electrònics, ... són conceptes que apareixeran durant la seva intervenció, on també explicarà les seves experiències dins de l'àmbit de l'administració pública.

Recordeu que les seves explicacions seran necessàries per respondre el segon apartat de l'activitat 7 de l'assignatura, tal com vam explicar l'últim dia de classe abans de vacances. Passada la data d'entrega d'aquest apartat (16 de gener), penjarem en el bloc la presentació utilitzada per Magda Lorente a la seva conferència. 

Bones Festes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada